VJEŽBE I ZABAVA IZ STRELJAČKOG SPORTA

nakon dvije godine rada Shooting World Cup-SWC  igra, simulacija streljaštva je objavljena na Google Play store-u. Osim samog gađanja igre, u aplikaciji se nalaze i linkovi svih streljačkih saveza u svijetu pa tako i hrvatskog. To smo napravili ako netko poželi probati gađati na pravoj streljani da ima dostupnu informaciju pri ruci. Kako su današnji klinci skloni telefonima i tabletima nadamo se da bi mogli privući neke nove klince na streljanu zato bi vam bili zahvalni ako možete na vašim web stranicama, Facebook, Twitter itd,  objaviti vijest o našoj aplikaciji. Igra je besplatna za preuzeti i neograničeno se može trenirati. Ako se želi sudjelovati na turniru potrebno je izvršiti jednokratnu uplatu.

Shooting World Cup-SWC

Ponosno Vam predstavljamo igru, simulaciju streljaštva Shooting World Cup-SWC.

Na izradi aplikacije sudjelovali su bivši strijelci, osvajači medalja s kontinentalnih prvenstava stoga igra vrlo vjerno dočarava olimpijski sport, streljaštvo. Disciplina koju vam predstavljamo je zračna puška 10 metara.

Izdavač igre je tvrtka Sight In Games iza čijeg  imena stoje hrvatski dizajneri i programeri. Od ideje pa do izvedbe igra je u potpunosti hrvatski proizvod.

Igra Shooting World Cup-SWC  dostupna je Android korisnicima na slijedećem linku..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.darmar.olymipcShooting2

 

Na iOS verziji još uvijek radimo te će i ona uskoro biti objavljena. U igri ćete koristiti  prave modele pušaka iz svijeta streljaštva, pravi model streljačke odjeće, pravi model mete i pravu RWS municiju. Osjetiti ćete realno kretanje puške, koristiti ćete skoro pa realan mehanizam za okidanje u dva stupnja. Naglo povlačanje okidača rezultira lošim pogotkom na meti. Ako do sada niste probali gađati a htjeli bi, na pravom ste mjestu, ovdje možete naučiti kako dobro gađati.

Promo video

https://www.youtube.com/watch?v=LnXtk-g9xE4

Igru počinjete kao strijelac početnik, za ostvareni određeni rezultat na mjesečnom međunarodnom turniru možete osvojiti kategoriju, dobar, odličan ili majstor strijelac. Za svaku osvojenu kategoriju biti ćete nagrađeni boljim puškama. Bolje puške imaju manje kretanje te je lakše ostvariti dobar rezultat kako napredujete kroz igru. Igrati je vrlo lako, morate samo pratiti prednji nišan puške i povući okidač puške u pravo vrijeme da bi pogodak bio idealan. Lakše je reći nego učiniti, provjerite sami.

Video kako igrati

https://www.youtube.com/watch?v=oEomE7dllRI

Mjesečni turnir, kvalifikacije traju od 1. dana u mjesecu do zadnjeg dana u mjesecu i igrač ima neograničeni broj pokušaja ako ima dovoljno metaka. U finale koje se održava prvog i drugog dana slijedećeg mjeseca ulazi 500 najboljih rezultata, strijelaca. U finalu igrači imaju samo jedan pokušaj meča bez obzira na broj metaka. Napetost finala.

U osnovnom meču, kvalifikacijama ocijenjuje se 20 hitaca a u finalu 10.

SWC igra je besplatna za preuzeti, neograničeno gađanje na treningu. Za sudjelovanje na turniru potrebno je izvršiti jednokratnu uplatu u vrijednosti od 2,99$. Nakon uplate igrač, strijelac dobiva pristup svim turnirima koje će SWC u budućnosti organizirati, mjesečni i specijalni. Osim toga igrač dobiva paket od 1000 metaka dobrodošlice i 50 metaka svaki dan gratis.

Grafički materijal SWC mobilne igre možete pronaći na slijedećem linku..

http://shootingwc.imgur.com/

Kako bi ostali informirani pronađite nas na društvenim mrežama:

https://web.facebook.com/ShootingWC/

https://twitter.com/ShootingWC

Odaberite pušku, naciljajte i pogodite strogi centar (10.9)..sretno!

Pozdrav i hvala unaprijed..

 

.......Davor Kamenski.......

..Shooting World Cup-SWC..

.......mobile app team.......

www.shootingworldcup.com