ZATVORI ME!

EUROPSKO PRVENSTVO ZRAČNIM ORUŽJEM, GYÖR (HUN)

22-28.02.2016.
2015. je uglavnom igrala glavne uloge na streljanama, kako zračnom, tako i malokalibarskom puškom. Dvije pobjede, dvije srebrne medalje te dva svjetska rekorda na SK donijela su joj najveću titulu u streljačkom sportu - proglašena je ženskim strijelcem 2015. godine od strane ISSF-a (svjetske sportske streljačke federacije).

SNJEŽANA PEJČIĆ

Bilo je samo pitanje na kojem natjecanju će doći do svojih trećih olimpijskih igara. Bio je vrlo blizu u Baku-u (AZE) na Europskim igrama (brončana medalja), ali je na SK u Gabali (AZE) sjajnom izvedbom zračnom puškom izborio put u Rio.

PETAR GORŠA

Brončana juniorska medalja sa EP-a zračnom puškom iz Arnhema (NDL) 2015. nije joj bila dovoljna pa je na SK u Münchenu (GER) istim oružjem osvojila srebrnu medalju uz olimpijsku kvotu za RIO. Dobitnica je nagrade "Dražen Petrović" od strane Hrvatskog olimpijskog odbora 2015.

VALENTINA GUSTIN

Tanja Perec ostvarila je plasman na olimpijske igre u Rio de Janeiro u svojem posljednjem pokušaju. Europsko prvenstvo u Gyoru i njen nastup 26.02.2016. bio joj je sjajan i sretan - zato sretno Tanja!

TANJA PEREC

Naši olimpijci puškom